Monday, 22 June 2015

Restoran Mee Tarik Warisan

Assalamualaikum...

Last week, sebelum start puasa aku dan kakak aku pergi ke mee tarik warisan Shah Alam. First time nak rasa mee tarik dekat restoran ni sebenarnya.



Ini antara menu yang ada. Siapa yang nak cuba boleh review semua harga pada menu ni.




Nasi goreng pun ada kalau rasa tak nak makan mee.



Banyak lagi side dish yang lain kalau nak cuba.



Yang ni yang aku order, mee with mushroom and beef. Harga dia boleh lah tahan cuma RM 8.50. Mee dia sangat lembut dan kenyal dan sedap. Lepas ni nak cuba mee tarik perisa lain pulak.

No comments:

Post a Comment