Wednesday, 14 October 2015

Victoria Face Lift Facial dan Treatment hanya RM 25 Sahaja

Assalamualaikum...

Sekarang Victoria Facelift sedang buat promosi Facial dan Treatment yang bernilai RM 580 kepada RM 25 sahaja!!!. Murah giler weyy...Treatment dia memang best sebab include sekali dengan shoulder massage, facelift, kolagen, dan macam-macam lagi.

Victori Facelift yang aku cuba adalah branch di One Utama. Sebelum tu kenalah buat appointment untuk set tarikh dengan masa. Aku pilih sabtu lepas pada pukul 2 petang. Tapi sebelum itu, treatment dia adalah selama 3 jam, so kena makan dulu sebelum buat treatment.  

Diaorang akan bagi consultation dulu sebelum buat treatment. Kulit aku tak adalah masalah teruk sangat, cuma dehydration, tona kulit tak sekata dan ada sikit-sikit parut jerawat. 

Sekarang baru faham kalau umur semakin meningkat kolagen kita pun akan berkurang. Rawatan ini juga akan menambahkan lagi kandungan kolagen dalam kulit kita.Bilik rawatan dia. Best tidur kat atas tilam ni, sambil kena urut-urut manja. Tapi bila buat rawatan facelift agak sakit sikit la, tapi ok jer lepas tu.


Dan, sebelum balik, diorang akan bagi doorgift dulu, dahlah dapat rawatan murah, lepas tu dapat doorgift pulak. Then, kalau korang nak continue treatment, diorang akan terangkan macam mana prosesnya dengan bayarannya sekali, Aku tak continue treatment, sebab just nak dapatkan experience yang ada dekat sini. No comments:

Post a Comment